Om Christin

usher channeler christin bjergbakke soul coaching spirituel vejleder

The Usher Channeler

Christin Bjergbakke er The Usher Channeler, Forfatter, Spirituel Vejleder, Reiki Mester og Regressionsterapeut.

Christin har gennem flere år hjulpet klienter med at finde glæden i deres liv og vise dem en anden vej frem. En vej der går fra hjertet og ud i lyset og giver adgang til den indre visdom vi alle bærer med os. En vej der viser hvor mange flere valg du har, når du tør give slip på vreden, frygten og tvivlen.

 

 

Titlen The Usher Channeler er en kanaliserede jobbeskrivelse. At være Usher, betyder at være vejviser. Den der viser vej i mørket, så de søgende kan finde deres plads og se det, de har brug for. 

På hendes egen vej fra mørket og ud i lyset, har der været mange forhindringer og bump undervejs. Netop de udfordringer har gjort, at Christin i dag besidder stor personlig erfaring i hvad der sker, når ens liv ikke arter sig helt som man forventer. Denne erfaring, i kombination med hendes unikke viden og særlige evner indenfor det spirituelle, giver dig mulighed for at flytte dine egne grænser og åbne op for de gaver og evner du har med dig på din sjæls rejse.

Christins medfødte evner er blevet skærpet gennem mange års spirituel uddannelse. Hun har bla stået i lære som kanal og medie hos den anerkendte spirituelle coach og mentor Christina Hill og hendes mester Athella, og dette samarbejde resulterede i bogen Channeled Messages of Love and Light, der er udgivet som paperback og e-bog på Amazon. Bogen er på engelsk, da Christins team af opstegne mester og engle foretrækker at kanalisere på det sprog. Christin er indviet i Melchizidecks lære og har et tæt forhold til mesteren. Hendes rolle som kanal og spirituel vejviser er guddommeligt styret og Christin bliver superviseret og guided af opstegne mester og engle som Koidesh, Metratron, Melchizideck, Athella og Kristus samt hendes personlige guide, Anaanda. 

Christin Bjergbakke har medvirket i tvprogrammer om healing og været interviewet til flere magasiner vedrørende healing, chakra balancering og regressionsterapi. Hun er desuden tidligere formand, gennem 5 år, for Healer-Ringen, brancheforeningen for danske healere. Før hun dedikerede sit liv fuldt ud til en position som spirituel vejleder, tog hun afgang fra Danmarks Designskole og arbejdede i 10 år som udstillingsarkitekt og projektleder på museer rundt om i Danmark. Til hverdag bor hun med sine teenage tvillingepiger og katten Kanel, tæt på København. 

Hvis du føler dig tiltrukket af muligheden for at arbejde med Christin og hendes team, så udfyld formularen her nedenfor og få din tid til et gratis 15 minutters opkald via Zoom. Her kan du og Christin mærke efter om I er et godt match.

 

Bestil din gratis 15 minutters session med Christin

usher channeler christin bjergbakke soul coaching kitty assistant

Kanel, den rødpelsede assistent. Ekspert i at udsende beroligende vibrationer og healende opmærksomhed, selvom det kan se ud som om hun bare sover...